10.1.2016 – Wat deed je voordat je dit boek pakte?

10.1.2016

Wat deed je voordat je dit boek pakte?

In bed liggen en mijn dag vast over denken. Zoals ik bijna elke vrije dat doe tot een uur of 12. Verder bespreek ik dan vaak levens kwesties met mijn vriend en probeer ik me voor te bereiden om de dag positief te gaan starten. Het is voor mij een soort yoga denk ik en ik kom de gehele dag niet meer tot rust zoals ik dat in de ochtend doe. Als ik dit verkeerd doe of niet doe, zoals op de meeste werkdagen, dan merk ik een enorm verschil met de dagen waarop ik het wel gedaan heb. Ik ben veel gestrester, sneller boos en vooral veel negatiever als ik in de ochtend niet een aantal uur voor mezelf heb. De grootste reden waarom ik nooit iets vrijwillig zal plannen in de ochtend. En ook liever niet ergens anders behalve in mijn eigen bed en huis slaap.

Het allerliefste doe ik als ik daar mee klaar ben nog wat blog dingen. Reageren op comments. Mijn blog agenda even door lezen voor inspiratie voor die dag of gewoon even rondkijken op mijn eigen site om te zien of alles me nog bevalt. Of een artikel schrijven. Deze dus in dit geval.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.