1.9.2016 – Wat is de belangrijkste beslissing van vandaag?

1.9.2016

Wat is de belangrijkste beslissing van vandaag?

Zelf heb ik niet echt een goede beslissing gemaakt. Behalve een paar achtergebleven klusjes in huis aanpakken.

De beste beslissing van vandaag gaat naar mijn onderbewustzijn. Die besloot namelijk dat vandaag de dag was dat ik mij weer wat beter mocht voelen.

De laatste tijd zijn er een paar stress punten van mijn lijstje gegaan. Wat natuurlijk erg fijn was, maar ik had het idee dat mijn lichaam daardoor ook besloot dat het even genoeg geweest was. Stress is een hele tijd de drijfveer van mijn leven geweest en toen dat beetje bij beetje wegviel bleef er niet meer zoveel over om op door te gaan. Ik viel in een put van vermoeidheid. 

Overdag kon ik bijna niet van de bank komen en ik voelde mij de hele tijd half ziek, maar toch weer niet echt ziek genoeg om er aan toe te geven. Ook sliep ik dagen achter elkaar slecht en heb ik sinds jaren weer staar wedstrijden met het plavond gehouden. 

Ik won. Helaas.

Tot vandaag/vannacht. Ik sliep heerlijk en werd voor de verandering eens wakker met daadwerkelijk zin om iets te ondernemen.

Ik wil niet te vroeg juichen, want ik weet dat zoiets ook tijdelijk kan zijn. Maar voor nu ben ik heel blij, productief én zijn er weinig dingen die stress of zorgen veroorzaken. 

Dus toch, hoera! 

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.