1.7.2016 – Hoe lang kun je zonder je mobiel?

1.7.2016

Hoe lang kun je zonder je mobiel?

Als het moet heel lang. Bijvoorbeeld bij een zombie apocalyps. (Heb ik dit vaker geschreven? Volgensmij heb ik dit vaker geschreven..) Maar als het moet heel lang dus, net als iedereen, want als de mogelijkheid er niet is kun je het ook niet gebruiken. 

Maar als het niet hoeft niet heel lang. Er zijn geen situaties waarin ik mijn telefoon niet heb of specifiek niet meeneem. Niet omdat ik het fysiek niet kan, maar wel omdat ik mij er eigenlijk niet prettig bij voel om hem niet bij me te hebben. Ik ben nogal een rampscenario bedenker en het geeft mij een erg veilig gevoel om te weten dat wat er ook gebeurd, ik gewoon iemand kan bellen of op Google kan opzoeken wat ik moet doen. Simpele dingen, zoals in een lift stappen, voelen gewoon veiliger met een telefoon binnen handbereik.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.